Борса > Магазини

Онлайн магазин Aquarium Boutique

(1/1)

farchashtiq:
Здравейте, колеги акваристи!

Казвам се Стоян Русев и искам да ви представя моя проект – онлайн магазинът Aquarium Boutique, създаден с много лична ангажираност към акваристиката – хобито, което всички тук споделяме и развиваме с желание и постоянство.

В акваристиката съм от дете, като с времето преминах през различни етапи – от златни рибки до акваскейп, скариди и по-специализирани видове. Успоредно с това, в професионален план съм работил дълги години в международната търговия. В един момент реших да съчетая двете си страсти – професионалното отношение към продажбите и любовта към водните екосистеми – и така се роди Aquarium Boutique.

Магазинът не е просто още един сайт с продукти. Целта ми е да изградя място, където акваристи с различен опит да могат да открият качествено подбрани стоки, ясна и точна информация, както и истинска грижа и разбиране от човек, който споделя същата страст. Всичко това е събрано на едно място – в www.aquarium-boutique.com, където всеки е добре дошъл.

Вярвам, че можем по-добре.
Като човек, отдаден на акваристиката, неведнъж ми се е случвало да търся даден продукт, но да не намирам достатъчно информация, помощ или яснота. Това ме накара да си задам въпроса – може ли да се направи по-прозрачно, по-професионално, с мисъл за реалните нужди на аквариста? Така започнах Aquarium Boutique – не като голям бизнес, а като лична мисия.

Знам, че можем по-добре, защото познавам проблемите в света на акваристиката.
Познавам и много от „рецептите“ за тях – но вярвам, че всяка трябва да бъде споделена в точния момент, с нужната мярка. Защото когато човек бърза да промени нещо, често среща съпротива – било то към новото, към съвременното, към различното. Не искам да давам готови отговори – искам да помагам с решения, когато моментът е назрял.

С времето се радваме да виждаме, че хората започнаха да ни припознават като синоним на качеството, отдадеността и денонощната работа в името на едно по-добро хоби.
Не искаме да бъдем част от посредственото, от пошлото, от вечното копиране на идеи.
Ние искаме да градим – с мисъл, със стойност, с характер. Точно затова съществува Aquarium Boutique – за да предложи не просто продукти, а смисъл зад избора.

От сърце оценяваме доверието, което толкова много от вас показаха още в началото на нашето пътуване. Всяка направена поръчка не е просто подкрепа – тя е инвестиция в развитието на магазина, в нови продукти, в още по-добро обслужване.
При нас всеки лев, оставен в www.aquarium-boutique.com, отива обратно в общността – под формата на нова стока, по-добър избор и още по-голяма отдаденост към това, което всички обичаме.

В магазина ще откриете подбрани продукти, които сам използвам и препоръчвам – торове, CO₂ системи, осветление, филтри и аксесоари на марки като:

MasterLine

2HR Aquarist

WIO

Dennerle

EHEIM

ZISS, Oxyturbo, Schego и други

Искам мястото да бъде полезно за хора, които търсят не просто артикул, а решение за своя аквариум – с доверие, без излишен маркетинг, и с фокус върху дългосрочната стабилност на системата. Ако търсите нещо различно и истински полезно, просто запомнете името:

www.aquarium-boutique.com

А ако някой си мисли „откъде се спусна този парашутист“, ето ме и тук – за да добиете представа какво съм продавал, на кого, и защо може би гледам на нещата с малко по-различна перспектива:

https://www.linkedin.com/in/stoyan-rusev-92a82283/

Ще се радвам на всякакви въпроси, препоръки или мнения – както тук, така и чрез чата в сайта. Благодаря на Aquaportal за възможността да се представя и пожелавам на всички много здрави риби, чиста вода и удоволствие от всяка минута пред аквариума!

Поздрави,
Стоян Русев
Aquarium Boutique

Навигация

[0] Индекс на публикациите

Преминаване към пълната версия