Рибки > Хищници в аквариума

Проблем с пирани

<< < (2/5) > >>

jeebok:
Няма да ги пускам никъде,все ще им се намери по-голям дом. Варианта с тигана също го изключвам,а Оги незнам кой е.Знам само,че ми продават колосоми вместу серасалмуси...

Рикардо:
Оги е колегата ogogogo. Работи в ЗООпарк София.

jeebok:
Ясно,в зоопарка е добре,ама всеки ако си занесе там колосомите,защото не може да ги гледа? В зоопарка има достатъчно,а и за там е добре да са редки видове,ако подаряваш риби!
По-големия проблем ми е,че не мога да си намеря Натерери.
Над 15 години гледам сладководни и стигнах до пираните.Ще търся докато не намеря от някъде,защото това е последния вид риба,който искам да гледам преди да мина към морската акваристика...

ogogogo:
Наистина нямам нужда от колосоми, имам си и натерери така че не е вариант да ми ги донесе колегата. Иначе това са най-безличните и скучни риби които съм гледал. Противно на очакванията са доста плахи и статични риби. Когато бръкна в аквариума с аруаните веднага се хвърлят и си хапят сериозно. Когато бръкна при пираните, се скупчват в най-далечният ъгъл и няколко часа не излизат от там.
Но всеки си има предпочитания и щом колегата им се радва нека си вземе, лошо няма.

liubo3258:
Serrasalmus nattereri може да си поръчаш, едва ли в магазин ще имат в наличност, понеже не ги развъжда никой в България, ако случайно имат, това е защото, някой си е поръчал и не ги е взел всичките, но е малък този шанс. Пиши ми на лично, може би ще мога да ти поръчам, ако имам пратка от Германия/Холандия. :)  ///       ''Според мен и за една не става този обем. Аргументирам се веднага. При мен са 6 броя в 9000 литра и са по 5,5-6 килограма.'' Определено ще дойда в Зоопарка да погледна този аквариум !! :)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия