Полезно > Статии, книги, връзки

George Mavrakis

(1/1)

dennis:
   Тъй като не знам къде е мястото на тази тема я отварям тук, може да бъде преместена по-късно. Става въпрос за един младеж акварист, който се занимава отдавна с акваристика и е може би един от най-известните и влиятелни млади акваристи (по американски инфлуенсър). Американец е, от Чикаго на 24 години, баща му е грък. Който се рови в YouTube за садържание свързано с хобито няма как да не е попадал на него. Той е най-известният акварист в YouTube в момента с близо милион абонати. Занимава се главно със соленоводни аквариуми и се цели в коралите, но има и хубави сладководни такива, както и езера. Нещо, което определено ме впечатли, е че на тази възраст той е съосновател на най-големият конгрес за акваристика в Америка и един от най-големите в света - Aquashella (пожелавам на всеки да отиде ;))
   И сега реално нещото, което ме накара да отворя темата е това, което той споменава в последните си видеа. Очаква се в близко време да започне да качва видеа от половин-месечната си ескпедиция това лято по Амазонка  и нейните притоци в търсене на интересни риби и неща свързани с хобито, не с кой да е, а със самият Хайко Блехер! Мисля че на доста хора ще им бъде интересно, затова слагам линк към Youtube, на който в скоро време ще ги очакваме:
https://www.youtube.com/user/coralfish12g

malomir:
Ще го следим.  :drinks:

dennis:
Първото видео с Хайко Блехер е налично, общо взето встъпателно в най-големия аквариумен магазин в Богота, Колумбия: https://www.youtube.com/watch?v=2WLCC2ccqTE

Навигация

[0] Индекс на публикациите

Преминаване към пълната версия