Соленоводна акваристика > Обитатели
Едно ново предизвикателство - Pterapogon kauderni
M_I_T_A_K_A:
Честито и евала за усилията, които полагате и за двата проекта. Как са малките от първия тур и как върви във скаридките?
tonino:
--- Цитат от: M_I_T_A_K_A на неделя, 07 април 2013 г., 08:47 ч. ---
Честито и евала за усилията, които полагате и за двата проекта. Как са малките от първия тур и как върви във скаридките?
--- Край на цитата ---
Благодаря :) И аз се представих не по-зле от мъжкия :-[ . Загубих само едно малко, като вината е изцяло моя, тъй като бях забравил да сложа мрежата на преливната тръба за през ноща. Въпреки, че бяха вече достатъчно големи (на месец и половина) бебока някакси успял да се вмъкне в тръбата.
Останалите 46 са добре и до месец поетапно ще започнем да се разделяме с най-големите, които гонят 4 см. Ето ги на 65 дена:
Новият проект със "секситата" напредва. Голяма мъка обаче е с фоторепортажа :( :( :(
Rama:
Ти започна почти промишлено производство! За мащабите на акваристиката у нас направо си е свръх производство :grin:. И аз имам някои нови попълнения и съм ги пуснал в SPS - ваната за забавление на посетителите :D.
Виж тези скаридки са доста по-сложни и размножаването им ще е голямо постижение в нашето хоби, или поне аз мисля така.
tonino:
Почти една година след бангайците успешен "пробив" и при клоуните.
Това е най-смелото или по-скоро най-любопитното от великденските оцелариси:
malomir:
Браво! Успех Тони.
Навигация
Преминаване към пълната версия