Аквариуми > Оборудване
Видове CO2 системи
dafil:
Знаеш ли-и аз ще спра Карбо-то,за да видя дали ще има някакъв ефект.Имам някакви съмнения относно 2-3 вида китки в аквариума си,но ще видим :)
djemodj:
Имам едно въпросче относно реактор за CO2 избройте плюсовете и минусите на тези ползвате. Незнам на какъв да се спра?
_777_:
--- Цитат от: djemodj на неделя, 24 януари 2016 г., 21:10 ч. ---
Имам едно въпросче относно реактор за CO2 избройте плюсовете и минусите на тези ползвате. Незнам на какъв да се спра?
--- Край на цитата ---
Няма как да ти се отговори адекватно на въпроса ако не кажеш каква система смяташ да ползваш. :)
djemodj:
Ползвам бутилка 2 кг. С редуцир вентил, магнитенклапан, иглен вентил, брояч на мехурчета и стъклен реактор с керамично камъче.
titanium:
Онзи ден си спретнах за нула време СО2 биосистема и тя в момента си произвежда с някакви темпове на моя 40л аквариум! Днес взех СО2 Тест на Aquili, която има 5 позиции на показания и на мен ми показва тъмно зелено, което според схемата е 7.1, което е ниско... има и 7.4, което е много ниско, но там показанието е в синьо! Та да питам 7.1 достатъчно ли е за 40л аквариум с 4 растения, едно от които е с цел поляна!
Навигация
Преминаване към пълната версия