Ехааааа, супер става аквариума, много добре изглежда.
Не знам дали слагаш хранителни капсули в корените на растенията, но доста помагат за растежа.
Отначало бях на течни нитрат , фосфат и профито , обаче не се отразяваше въобще добре , тръгнаха едни водорасли , въпреки видимите липси върху растенията . Преди нова година спрях всичко , всяка седмица смяна на вода по 100л , два пъти на ден хранене да обитателите и вече близкия един месеца наблюдавам вече растеж от всичко и то в големи размери.
Доста брада има по всичко и навсякъде - за момента го отчитам това заради слабите дебити на двата филтъра , но скоро ще направя течение вътре .
Капсули слагам за езерни растения , купувани преди време от Амазон. Водят се до 3 месеца усвоимост .
Имай в предвид ,че слагам само на ехинодорусите в корените и при засаждането на кафявата криптокорина отпред на половината растения бях омотал в корените по една капсула просто за експеримента да видя реално ще вършат ли работа.
Е - вършат , слагал съм през корен по капсула и съответно тези , които се виждат на снимките ,че са с много повече листа явно консумират .