Аквариуми > Градинско езерце

Гьолчето

<< < (2/5) > >>

JIX:
май си мисля още тая седмица да го разхвърля и да го правя три пъти по голямо....това 1 ,60 в диаметър малко ми се вижда.....офффф това май е голяма болест ...имам още ден два за размисъл :D

Kratun:
Знаех си аз. Лекичко и на шега.

JIX:
Я дайте идея от къде си купувате езерните растения?. малко съм бос все още по тая тема :-[ , питам специално езерняците...лилия ще намеря тука от един разсадник. Вие от къде си ги набавяте разните там папури,зюмбюли и т.н.....и могат ли да се добавят растения от чисти водоеми,след като ги прекарам през баня с калиев перманганат-харесал съм си няколко вида от рекичката до нас.

JIX:
Домързя ме да го рязширявам засега,все пак е експериментален гьола....ако ще го правя ,ще е догодина -както се прави с фолио ,много речни камъни и другите екстри...сега само ще го озеленя  по мой вкус-няма да изневеряваме на нейчъръл стила...вчера и днес бучнах малко треволяци и мъхове,в срядя чакам първите гамбузии :) ...като се вдигнат температурите ще добавя и чисто аквариумни растения- да видя как  ще се държат на открито.

McLaut.:
Ааааа добър гьол ще стане.  :clapping:На Драгалевци в офиса ни имаме подобен и долу горе толкова голям, ама е поизсъхнало всичко след зимата. Трябва да се пооправи. Направи си водопадче. Нашия има такова с една помпичка 220 волта, малко камъняк натрупан и маркуч скрит в него. Водата се засмуква и се спуска по камъните обратно в гьола. Имаме и шадраванче със същата помпичка.  :up:

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия