Соленоводна акваристика > Соленоводни аквариуми

Нов соленоводен рифов аквариум 52 литра

<< < (3/4) > >>

trex700e:
Също така , обаче се иска и практика.
Например колкото и теоритични познания да имаш колкото и теми да изчетеш, приложението ще е драстично по-малко от на човек, на който животните са му пред очите в аквариума. Теоритично и аз мога да карам болид от Формула 1(знам кое как става, защото се интересувам от темата и съм прочел– , но практически няма да мога да мина 100 метра с болида.

Обобщено казано от моя скромен опит:
Ако действително ще се удържиш в това да не преселваш такъв малък съд и да си гледаш с рака и някой мек корал,ако спазваш основните правила, проблеми няма да имаш и ще се учиш в движение , като ще си надграждаш аквариума.
С редовни смени на водата, не ти трябват ни тестове ни скимер.

Общо взето това са двете гледни точки на едно и също нещо.

Steliyan Ivanov:
Може въпросът да ти се стори тъп, но какво е осмоза и осмозна вода?:sclerosis:

RAKIM:
По нагоре ти го казаха,по вида на въпросите ти си личи че даже не си  чел елементарните неща (a  те са задължителни).Не може да ти се обясни всичко за сладководната,камо ли за соленоводната акваристика в тази тема с такива въпроси.Може ама трябва да се преговори целия форум .Вместо да питаш има доста теми по въпросите ти,пишеш в търсачката и четеш.Или отиваш в раздел соленоводни и четеш.

Steliyan Ivanov:
Още един тъп въпрос за какво служи wave maker-а. Може би, за да прави вълни и може ли без него.

Steliyan Ivanov:
Колко сол е необходима за аквариум 50 литра за аквариум с рак отшелник

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия