tonino, ти самият си казвал,в темата ти за стартиране на нано аквариуми- "по-добре в Бг. 1000 аквариума нано аквариума, отколкото 5 по 1000 литра" ! Защо това убеждение се е променило и променило ли се е изобщо?
Нищо не се е променило, затова и съм/сме направили магазина. Опитваме се да държим възможно ниски/приемливи или както искаш го наречи цени, именно с тази идея. Обаче не искам да правя нано аквариуми по поръчка, защото заради едните см се натоварвам физически в най-неподходящия момент от липса на време. Първо вземахме поръчки за след 20 дни, след това за след месец. Накрая се стигна до там, че обещавам на клиент за след 2 месеца, той се обажда след три и пак греда

. Затова накрая реших, че ще продавам само готови такива. Скоро ще ги видите, надявам се де, че вече не мога нищо да планирам.
А такива клиенти, които ще поръчат подобна система за 10+К не се намират по форумите. Включих се в темата, защото човека има хол от 50 кв. Моят "апартамент" е малко по-голям

Още повече ми хареса това, че не е наивник, който "сам" ще се справя след това или още по-лошо да ангажира с това някой негов подчинен.
Относно започването с 50-100 литра, какво да кажа...Моето първо соленоводно аквариумче беше 60 литра - нямаше "а-у" (това ми хареса много!) техника, освен това което имах от сладководната акваристика. Имаше един клоун, каулерпа, няколко полипа и меки корали, които растяха под обикновена крушка... Не си спомням колко е била инвестицията, но клоунът тогава струваше 100 лева

Но постепенно с яденето идва и апетита. Днес трапезата е претрупана, дори и в България, да не говорим за информацията. Така, че всеки сам може да прецени, според своята черга, кое-как