AQUAPORTAL.BG > Сайтът

Забелязани грешки и неточности

(1/8) > >>

Boby_:
Всички от екипа на AQUAPORTAL.BG се опитваме постоянно да попълваме и разширяваме информацията на сайта, като обаче не правим компромис с качеството. Все пак обаче и ние сме хора и грешки стават - не е възможно да имаме личен опит с всичко, за което пишем, нито пък всеки път източниците да са идеално точни и изчерпателни.
Затова ще е много полезно за развитието на сайта, ако в тази тема споделяте какви грешки и неточности в информацията сте забелязали.

Предварително ви благодарим!

Пеньо:
Здравейте.
В профила на Цинотилапия Афра е записано това:
За информация за храненето и размножаването вижте
Профила на Pseudotropheus demasoni.

Интересното при Африте е, че макар, че са мбуна повечето са основно месоядни.

foreigner:
Здравейте.
Имам технически проблем със сайта,а именно:
1.При първоначално кликване за деня  върху "Непрочетени публикации",всичко е ОК.
2.Чета каквото чета и примерно..решавам по-късно да продължа.
3.Излизам OF-LINE,без да съм кликнал върху "Маркиране на всички публикации като прочетени".
4.След час два отново влизам в сайта и отново съм ON-LINE.
6.При клик върху "Непрочетени публикации",ми се изписва,че "Няма непрочетени публикации" :eyes:
Тоест аз всичко съм прочел..което не е така!!!

Kratun:
Отиваш на "натисни тук за всички непрочетени публикации" и си готов.

Boby_:

--- Цитат от: пеньо на петък, 27 ноември 2009 г., 18:50 ч. ---
Здравейте.
В профила на Цинотилапия Афра е записано това:
За информация за храненето и размножаването вижте
Профила на Pseudotropheus demasoni.

Интересното при Африте е, че макар, че са мбуна повечето са основно месоядни.

--- Край на цитата ---

Здравей, Пеньо!

Прав си за цинотилапиите, разбира се.  Те, заедно с лабидохромисите и меланохромисите се хранят предимно сдребни ракообразни и ларви на насекоми, които също са съставна част на т. нар. ауфвукс. Някои растителноядни метриаклими са на другия край на спеткъра, като използват само водораслите от афвукса за храна.

В случая с профила обаче просто още не сме стигнали до тези М'буна - тепърва предстои да ги правим. На практика качих два-три просто за да има нещо, а тази препратка към храненето на демасони е плод на инерцията. :)

Благодаря за корекцията! Профилът ще бъде актуализиран, когато се захвана сериозно с М'буна.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия