Потребители > Интервюта с акваристи

Интервю с Николай Кралчев (kraltchev)

(1/5) > >>

Boby_:
Дойде време за следващото интервю.
То ще бъде с Николай Кралчев (kraltchev), който се съгласи да отговори на въпросите ни. Повечето от вас знаят кой е, а за останалите ще кажа само, че Николай повече от десетилетие живее и работи в САЩ и се занимава с акваристика и акваскейпинг.
За да научите повече за него, задайте му своите въпроси - имате време за това до 18-ти декември включително. Ваш ред е!  :clapping:

Виолета:
Я аз да съм първа. :)
Преди да задавам въпроси - да кажа, че с Ники се познаваме наистина само виртуално, той е наш приятел и аз много се радвам, че следващият ни обект ще е той. По-новите потребители на АП вероятно не знаят, че той е един от нашите експерти, в АП има много негови статии. Казвам всичко това, защото той със сигурност ще прояви скромност и няма да го подчертае.
И понеже мисля, че има някои неточности в анонса на Боби - ето първите ми въпроси:
Разкажи нещо за себе си, какво си завършил (аз знам, но за останалите :) ), откога си в Щатите, дали акваристиката там има много почитатели, разкажи и за заниманията си, свързани с хобито.

killiman:
Един от най-свестните пичове, които познавам! За съжаление - само виртуално.
Ники, какво правиш през последните 2-3 години? Отразява ли се финансовата криза върху нашия бранш в САЩ?

kalin krumov:
Какво му помага да твори  :)

Миро:
Два въпроса от мен:
-По-големи постижения в акваристиката е постигнал, докато е бил в БГ или след, като е акустирал в САЩ?
-Следващият ми въпрос е малко по така...да направи един кратичък анализ на акваристичната форумна дейност тук и в САЩ :)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия