AQUAPORTAL.BG - акваристика, аквариумни рибки, аквариумни растения и всичко останало!

Организационни => Технически въпроси => Темата е започната от: polinasu на четвъртък, 28 юли 2016 г., 14:07 ч.

Заглавие: Редакция на обява в "търся/предлагам"
Публикация от: polinasu на четвъртък, 28 юли 2016 г., 14:07 ч.
Здравейте, днес публикувах обява за продажба на аквариум и искам да добавя информация, но немога да разбера как да я редактирам.
Благодаря предварително.
Заглавие: Отг: Редакция на обява в "търся/предлагам"
Публикация от: malomir на четвъртък, 28 юли 2016 г., 15:53 ч.
Здравейте,

Редакция на постовете можете да направите в рамките на един час. След това вече не можете да редактирате. Направихме го така, защото зачестиха случаите, в които някой решава, че нещо не му е наред и си изтрива всички постове в тема, която има много коментари и темата вече не става за нищо и увисва във въздуха. За съжаление опцията във форума не позволява да оставим редакция на постове само в търговския раздел. Така, че ... това е положението за съжаление, но това е по-малкото зло.
Заглавие: Отг: Редакция на обява в "търся/предлагам"
Публикация от: trex700e на четвъртък, 22 декември 2016 г., 09:06 ч.
Не може ли отново да се върне възможността за по-дълго време за редактиране? Не за търговския раздел ме интересува , а за морския...пиша някои неща, после трябва да се коригира и се получава че или трябва нещата да останат така или да се занимава там разни управи-модератори , администратори...или поне може ли който иска -примерно аз искам само за морския раздел, да му се вдигне времето за редакция?
Заглавие: Отг: Редакция на обява в "търся/предлагам"
Публикация от: malomir на петък, 23 декември 2016 г., 01:22 ч.
Няма опция за коригиране само на морския раздел. или всичко или нищо е работата за съжаление. Такива са възможностите на платформата, която ползваме.