Моето мнение, като модератор на този раздел е, там всичко си е ок. Повярвай ми Миро прекарвам доста време да подържам този раздел сравнително чист. Рядко има някой, на който да не съм направил забележка там. Някой ми се разсърдват, а други просто казват ок и повече нямам ядове с тях. Неграмотните обяви ги махам. Тези, които не спазват едноседмичния ЪП най-често ги трия. Няма човек, който да ме е питал защо я няма обявата му и да не съм му отговорил. Всъщност в 90% от случаите, след изтрита обява пускам Л.С. на потребителя. Много рядко оставям по някой диалог или спам с ясното съзнание, че прекален светец и богу не е угоден.
Ако пуснем праг от 20 поста, преди да има право да публикува обява, нали се сещаш какъва боза от спам ще се разрази. Ще има любимите на всички:
Да страхотен е!
Браво!
Някой ден и аз ще си направя такъв аквариум и ред други подобни.
За мен търговският раздел, в този си вид е възможно най-добрия вариант. Да, не е перфектен, но е добър. Има 2 прости правила: Да се пише на Български формата за попълване и ъпа всяка седмица. Толкоз. За другото гледаме. Цените, каквито и да са, ги определя пазара. Ако са ок, дадената стока ще се купи, ако не, ще има всяка седмица Ъп.
Все пак аз лично благодаря за предложението. Нека чуем и други потребители какво мислят по въпроса.