Рибки > Живораждащи

Да ли е бременна рибката

<< < (5/6) > >>

malomir:
Гупата ти ще роди всеки момент. Остави я само нея в родилката. Ще помоля да използваш главни букви. За запетаи и точки, дори и не мисля да помоля.
Мерси.

eliialeks:
Добър ден  :) Искам да попитам,мойте дали са бременни и какво трябва да направя.Извинявам се за гадното качество на снимките.Благодаря предварително

malomir:
Всички живородки са постоянно бременни. Продават се специализирани родилни отделения за тях по магазините. Вземи си една родилка и когато коремчето на женската се издуе и стане ръбесто (квадратно), я отдели в родилката. След като се родят малките, махни женската и намери с какво да захраниш малките и по-важното, какво да ги правиш.
Успех.

hrisito:
Здравейте!
Начинаеща съм и направо си ме е срам да задам въпроса: "Какъв е полът на тази риба?" Продадоха ми я за женска, но аз не виждам особена разлика с другата, която би трябвало да е мъжка. Може би аз не знам какво и къде да гледам. Другата двойка риби, които взех заедно с тази, вече има поколение и видимо очакваме следващото. Но с тези не мога да се оправя.

discusfen:
Здравей и добре дошла във форума. Рибката е плата и полът и е мъжки.На корема на рибката след двата плавника има трето образование .При мъжките то е заострено а при женските е кръгло. Има и воални форми риби които по трудно се разпознават.Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия