Рибки > Живораждащи

Истински или не?

(1/12) > >>

vcholeva:
Всъщност не знам дали правилно формулирах темата. Вижте какви рибки си купих преди 3-4дни:

Извинявам се за лошото качество на снимките, но въпреки голямото дебнене нищо по-добро не можах да докарам.
Та исках да Ви попитам знае ли някой нещо за тези рибки или мини гупи за каквито ми ги представиха. Наистина ли съществуват в природата в тези си невероятни цветове или отново са някаква откачена приумица.
Иначе на живо са много сладки и  в един различен от моя аквариум биха стояли много добре. При мен малко се губят, но сърце юнашко не трай.
ПП: Сега като гледам снимките искам да добавя, че в действителност са много по-ярко оцветени- като неоновите маркери в книжарниците. :D

RAKIM:
Точно днес видях същите :)Наистина цветовете са им много силно изразени и като цяло много кросиви рибки.Малки остават и на мене това ми казаха в магазина поне.Забелязах обаче че женски няма,което ме навежда на мисълта че едва ли са дива форма :)

raiko:

Дива форма са:
 poecilia reticulata Endler.
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.akva-net.dk/upload/endlers.jpg&imgrefurl=http://www.akva-net.dk/SubPage.aspx%3Fprint%3D642&usg=__Dp4gmfIJ9GLS7bBbSFr0wyng6Gg=&h=352&w=750&sz=36&hl=bg&start=43&um=1&tbnid=6NM-ScXqQJZS5M:&tbnh=66&tbnw=141&prev=/images%3Fq%3Dpoecilia%2Breticulata%2Bendler%26ndsp%3D18%26hl%3Dbg%26rls%3Dcom.microsoft:bg:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7SPDA%26sa%3DN%26start%3D36%26um%3D1

vcholeva:
Благодаря, вече знаейки името на рибите успях да намеря повече информация.

Gorski Elen:
Одобрил съм ги и аз тия от една година ама все не си взимам от тях като се има впредвид колко са дребни родителите малките сигурно ще са микроскопични като при псеудомугилите или расбора галакси.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия