Автор Тема: Един ден в Пирин  (Прочетено 19510 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
Отг: Един ден в Пирин
« Отговор #30 : понеделник, 25 февруари 2013 г., 10:36 ч. »
Имам идея, Асене, знам какво става по планините, то се вижда с просто око. Мога да засипя темата със снимки. Ако позволим, наистина ще изгубим горите на България. Точно така - ако ние позволим. Хубавото е, че започва да се дава гластност, надявам се да успеем да ги спрем. Но няма как да стане, ако сме безразлични. Нали все пак всички видяхме как спря строежът върху несебърските дюни, значи начин има.
Аз се надявам на повече активност и тук, знам, че сред нас има доста хора, които са защитници на природата по убеждение.

Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен Asen

• Активен потребител
  • Публикации: 536
  • Нас. място: София/Габровица
  • Северума ми е много по- от Северума ти...
    • Профилът на Asen
« Отговор #31 : вторник, 26 февруари 2013 г., 18:45 ч. »
Еми идеята за НАТУРА 2000 не е моя, а на местата включени в нея, след време ще се пръкнат най-големите ни курорти. Поне според мен. Времето ще покаже де..., дано да греша.
Загрижени 100% има, 100% има и хора, който до такава степен баламосват и мен, и теб, и много други, че да не кажа голяма дума, ама сами си вярват.
Ах, имам си една мечта! С модераторството свързана е тя...
Къде си Грейтчен ти сега...? И ти ли се покри в пещера...?

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #32 : сряда, 15 май 2013 г., 15:25 ч. »
Най-после днес дочакахме добра новина, сигурно повечето от вас са я чули в новините. Лифтът на Платото в Пирин е незаконен - без ОВОС, навлизащ в зони, където строителството е категорично забранено. Това е решил 5-членен състав на ВАС и решението е окончателно.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/05/15/2061143_mosv_e_pozvolilo_nezakonen_stroej_na_lift_v_pirin/
Дали след всичката мърсотия, в която сме нагазили днес, не се наблюдават наченки на законност в България?
Искам България ЗЕЛЕНА!

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.