Рибки > Хищници в аквариума

Съвети за хищни риби - нещо такова...

<< < (2/231) > >>

bandita:
Рибата ни е 35см,няма да умре така лесно.Стреса при тях е много важен.Така храни я само от горе...гледай да не пада хранатя на долу и до я взема от дъното,защото по този начин се получава увисване на окото и така учите се езкривяват нядолу.За това плуване на мен ми се е случвало когато бях взел една от поредните си аровани.Рибата я гледаха в малък съд и плуваше дори и на една страна...след като я сложих в моя аквариум мина седмиця докато се оправи.Гледай тези твой оранжеви рибки да не я закачат...че са гадове..а арована не обича да и досаждат тя иска да е царица на аквариума.Когато минявяш покрай аквариума не прави резки движения защото ще се стряска...е моите вчне са така...моите като ме видят и полудявят вси искат да ьдят...

dimitarkrastev:
Благодаря. Е това е някой да има опит и да ти каже веднага какъв е проблема, а не сам да се мъчиш...
Благодаря отново!

bandita:

--- Цитат от: dimitarkrastev на събота, 05 ноември 2016 г., 10:17 ч. ---
Благодаря. Е това е някой да има опит и да ти каже веднага какъв е проблема, а не сам да се мъчиш...
Благодаря отново!

--- Край на цитата ---

За нищо колега,ако има нещо не се тревожи да попиташ.не я прехранвай,защоти губи апетит и не се храни с дни

dimitarkrastev:
Те въпросите изникват в действие  :D .
И ето един:
След като видях отговора на бандита за увисването на очите, погледнах моята арована и видях, че дясното и око сочи леко по-надолу от другото и не го изправя нагоре. Въпросът е дали това вреди на рибата и дали се оправя някак? Ако не вреди, то на мен не ми пречи.  :)

bandita:
Няма страшно...и моята мъжката е с увиснало око..не и пречи...това е като се храни от дъното.
Тоест нещо падне и тя го вземе..чел съм че като са малки се оправят с пингпонка..която плува отгоре и тя да я следи.но не съм пробвал

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия