Екология > Екология
1.5 млн. делфини пречат на рибарите ни
_777_:
Вили,колко са "компетентни" знаем всички.Просто ми е обидно да се винят рибарите.Ако им дам една канджа на "компетентните" съм сигурен че няма да знаят как да я хванат,камо ли да я забият три пъти в тялото на делфин в права линия.Съгласен съм с мнението на Цецо че за да има свръх популация на даден индивид той трябва да има какво да яде,което води до факта че риба в Черно море има.
Divane:
Аз пък силно се съмнявам,че има свръхполулация на делфини! Просто на рибарите им пречат за да си правят далаверката! Има запознати хора от форума с този бизнес,що не кажат колко риба застоява по фризери и колко се изхвърля заради прекален улов(ламтеж за кинти)!
tomatomov197:
--- Цитат от: _777_ на сряда, 21 септември 2011 г., 20:10 ч. ---
Айде сега уторените разбирачи да кажат тези рани по делфина дали са от автоматично оръжие които ползва брегова охрана или от канджи които ползват рибарите?
Това е един от делфините които бяха намерени мъртви тази година.
--- Край на цитата ---
Тия три дупки ми приличат на намушкване с тризъбец .
RAKIM:
От автоматично оръжие не може да станат толкова равномерно разпределени дупки,най вече да са в една линия.Иначе подкрепям Divane,рибарите и ловджиите в България като най вече вторите комплексари злоупотребяват постоянно.
Навигация
Преминаване към пълната версия