Екология > Екология
1.5 млн. делфини пречат на рибарите ни
Rockad:
Добре, значи делфините пречат с това, че са живи нали... тея хора нямат ли си друга работа, че животните им пречат, имаше един урок в училище, където се спомена подобна ситуация, в една гора решили да избият всички вълци, за да се развиват елените, защото били полезни за човека... резултата бил, че след около 20 години всички елени били недъгави, така става когато човека се намеси в естествения подбор.
Неможе ли да намалим рибарите, броят им стана голям а рибите...
FHM:
Ахаа сега ми стана ясно кой е избивал делфините който даваха по новините преди няколко седмици . Лошото в случея е че в открито море няма как да има контрол на тези неща то по вододайните ни зони няма контрол кадето площа е доста по малка какво остава за в отркито море . Много жалко това е само поредния факт който показва беззаконието и безсилието на тези който поне се опитват да направят нещо но уви в такава дърважа живеем че всеки 2ри е бракониет крадец измамник ил ис една дума казано бандит за това няма средна класа в българия има само бедни и богати обърнах темата на кадето нетрябва но не се сдържах и някой хора сигурно след като прочетат поста ми ще разберат че съм прав но... Каде е изхода от тази ситуация ?
_777_:
Айде сега уторените разбирачи да кажат тези рани по делфина дали са от автоматично оръжие които ползва брегова охрана или от канджи които ползват рибарите?
Това е един от делфините които бяха намерени мъртви тази година.
NJB:
Автоматично оръжие, ако това е входната рана.
Виолета:
Пламене, "компетентните" ДЪРЖАВНИ органи се произнесоха, че раните са от канджа. Всъщност има ли значение по какъв начин ги убиват?
Навигация
Преминаване към пълната версия