колега в големия аквариум ще гледам arowana,2 polypterus sinegalus,polypterus dilhezi,polypterus ornatipinnis,2 florida spoted gar,1 хипостомус-30см,за сега ще е това,ако си харесам някой друг вид ще се сдобия и с него,но за сега ще бъде това,първо ще сложа арованата тя е 50см,хипостомуса-30см,и 2бр полиптеруси синегалус те са по 18-20см, другите видове ще ги охраня в друг аквариум 400 литров и тогава ще ги пускам в 1000 литровия съд,сега ще видя за колко време ще порасне змиеглава,мога да кажа че засега растежа е много бърз,взех го преди 3 седмици,беше 8-10см,а сега е вече 13-14см,имам също така и един калабарикус който е 35-40см но него не ми се пуска че ще загине,имам и един черен нож-27см.Но не искам да събирам много хищници че ще стане лошо(все едно тигър,лъв,пума....на едно място
)само ме е страх да не се нападнат арованата и змиеглава,гледам че в ю-туб има клипове който съжителстват заедно,да но те явно са ги пуснали от малки,и затова не се закачат.синегалските полиптеруси ги пуснах при арованата като бяха по 10см,и тя не ги закача,чудно но факт,плуват заедно с нея,не закача и калабарикуса.