Рибки > Живораждащи
Да ли е бременна рибката
rosko:
Бременна ли ми е молинезията да я отделям ли?
djer:
От това, което виждам и трябва още поне седмица, че и повече ;).
Surikat Ribar:
Даже е много бременна. :D
Snejanka36:
Привет!
Взех си 2 женски молинезии : жълта и черна . И двете родиха с 2 дена разлика. Точно след месец жълтата роди пак, но черната нещо се бави. Тя си е едра по-принцип и не мога да разбера дали скоро ще ражда или изобщо бременна ли е. Трябваше да роди 2 дни след жълтата,но........... вече 1 седмица няма нищо. Днес поведението и беше различно . Стана буйна и все едно се тръска нещо. Някъде бях чела ,че това са признаците преди да роди. Отделих я и сега чакам , но ми се струва ,че не е толкова закръглена или на мен така ми се струва ,щото я гледам всеки ден и си е по едра - не знам. Как да разбера дали е бременна въобще. Малките на жълтата ги изтървах /роди в общия/ и ми се иска сега да опазя новите. Утре ще направя снимка и ще я кача / по -точно днес ,ама по-късно/.
П.С. Имам и 2 мъжкаря ,ако се чудите дали има кой да ги оплоди. :)
Snejanka36:
Така . Няма смисъл да качвам снимка, защото молинезията е родила през ноща. Сътринта намерих 2 бебета. Другите са били изядени от майката. Имаше само остатъци от тях.Ако не я бях отделила нямаше и да разбера ,че ще ражда и че е родила. Тя не беше напълняла много , дори не се различаваше ,че е бременна. Добре ,че проследих датите.
Навигация
Преминаване към пълната версия