Защото не гледа дискуси, примерно.
Хахаха,точно така беше
Нооо вече съм дискус фен и аз
Не съм снимал нови клипове,ето един от профила ми
Гледам побийват се от време на време мушмороците.Но разпределена е агресията засега.Е,има един дето най-много го отнася,но така е и в живота.
Забравих колко литра ми е акварима,май 240-250л беше.С два външни филтъра по 1400л/ч по спецификации,ув лампа,аератор 200л/ч с два изхода,нагревател 300в,лампите(диодни тела) са зетлайт 120 плант два броя.Светят на 50-60%,забравих точно,пък да не ви лъжа
От скоро гледам дискуси,няма и месец.Много ми харесват.Ставам по-спокоен като ги гледам.Такива едни лежерни са,флегматични даже,няма го бързото стрелкане и плуване като при другите риби.Е ,щерката като се засили и блъсне с две ръце аквариума стават много пъргави и се шмугват в храстите.Сменям вода веднъж седмично по 50-60%,сифонирам при всяка смяна.Така съм направил скейпа,та да мога да сифонирам между камъните,общо взето 60-70% от дънотоможе да се сифонира.Ув лампата работи постоянно.Засега храня три пъти дневно,сутрин и обед със суха храна,за вечеря им давам замразена на кубчета.Купил съм им 5 вида замразена и къвто им е късмета за деня
Суха имам също 5 вида.Кефи ме ,че са лапищаци още,как се закачат,че ще ги видя живот и здраве как ще пораснат. Обичам вечер да ги гледам.Вчера май дваа часа зяпах аквариума
Абе красиви рибки,имат интересно поведение(поне за мен) макар и малко мудни.Коренно различни са от предните ми риби(атерини) и може би затова са ми толкова интересни на тоя етап.