Благодаря!!! RAKIM ме замисли за конкхониусите.Прочетох обаче,че ядели нишковидни,а да чукна на дърво засега няма от тях.Преди малко видях, че една двойка титея се забива в мъха,и мъжкия гони другите риби като се приближат.Да не вземат яйца да снесат

Иначе е голяма лудница в тоя аквариум.Гонят се,перят се,във всеки ъгъл и слой на водата се случва нещо.Тарикатите се научиха да ме хапят по ръката като бъркам вътре.Нямам много опит с кой знае колко различни видове риби,но по-жизнени и забавни не знам дали има.Единствено ме побърква като ги видя да ми пасат растенията

Видяха сметката на един два вида-де що има някое по-нежно коренче или листо и го гризат изрУдите

В малкия ми аквариум сега щъкат фуркатуси,тетеурндина ( Цецо е виновен

за което му благодаря) както и гертруди ,които наскоро взех.Имам едно местенце където мога да сложа аквариум с дължина около 150,ширина максимум 40,та си правя едни тайни планове за другата отпуска

Сега нямам време,че до 2 седмици трябва да заминавам да бачкам.
Цецо,снимки пробвах на фуркатусите и тетеурндината,но не се получиха нещо и се отказах.Иначе са в цветущо здраве и дебелеят здравата.Фуркатусите бързо дръпнаха на размер,но тетеурндината по-бавно растат.Почти всеки ден им давам замразена храна-мойна и черни ларви,артемия.Вече хапват и суха храна.Много се зарибих по атерините,много четох за тях,и живот и здраве на лято,ако (като) направя един 300л аквариум ще разчитам на помоща ти,пък бирата от мен