Автор Тема: Храна. Каква е разликата в съдържанието?  (Прочетено 2872 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Нелогична

• Активен потребител
  • Публикации: 151
  • Нас. място: София
Храна. Каква е разликата в съдържанието?
« : събота, 19 март 2016 г., 23:14 ч. »
Взех си храна за дънните рибки, че вечно гладните ми Гупи и Плати всичко изяждат и за тях не достига.
Пуснах от нея и я изядоха за 2 мин., и то не само дънните, ами всички се включиха в надяждането.
Обаче едните топченца са светло зелени, другите тъмно зелени, а третите червени. На червените никой грам внимание не обърна и разбира се ми замърсиха водата. Но, се чудех каква е разликата между трите цвята? Коя какво съдържа? Едната зелена вероятно е Спирулина, но не знам другите какви са.
Който ме харесва, определено знае защо. Който не ме харесва със сигурност не знае защо, или ако знае то задължително не е свързано с мен.

Неактивен Grey

• Модератор на раздел
  • Публикации: 701
  • Нас. място: Бургас
Отг: Храна. Каква е разликата в съдържанието?
« Отговор #1 : неделя, 20 март 2016 г., 00:14 ч. »
 Това го казвам само на база лични наблюдения - червените храни принципно съдържат каротин за да подсилят червения цвят. Зеленото, както сама казваш е растителна храна  - спирулина и каквото друго са сложили в конкретния продукт. Кафявото се води за "основна". Сподели как се казва тази храна, може някой да я е ползвал и да има наблюдения или поне така да може да се издири точното й съдържание.

Неактивен Нелогична

• Активен потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #2 : неделя, 20 март 2016 г., 17:01 ч. »
Не написах как се казва нарочно, за да не се сметне за реклама. Пък и то не пише кой знае какво: храна за рибки и производителя.
Значи рибките ми не харесват каротин :) И аз не ям моркови, значи си мязаме :)
Който ме харесва, определено знае защо. Който не ме харесва със сигурност не знае защо, или ако знае то задължително не е свързано с мен.

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #3 : неделя, 20 март 2016 г., 18:21 ч. »
Тук спокойно си обсъждаме марки и впечатления от тях. За реклама бихме счели нещо, само ако ти печелиш от него и/или го продаваш.  :drinks:
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.