Автор Тема: Heimtier Messe Berlin 02-04 . 11. 12  (Прочетено 3113 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Dimitris

• Активен потребител
  • Публикации: 33
Heimtier Messe Berlin 02-04 . 11. 12
« : сряда, 07 ноември 2012 г., 00:01 ч. »

Привет на всички ! Миналия уикенд се състоя изложбата на домашни любимци в Берлин. Когато видях ето този плакат :

и реших - ами ето какво ще се прави събота и неделя . Някакси убедих жената да направим разходка до Берлин и то по специално към Велодрома , където се състоя събитието , заредих батерията на фотоапарата и се метнахме в колата към Берлин . Очакванията ми бяха по- големи от към акваристичната част , все пак в сайта бяха публикували доста информация - изложение на гупи с аукцион след това , акваскейпинг и оформяне на аквариуми на живо , изложение на нано аквариуми , скариди , бети , морски аквариуми  и т.н . Всъщност не беше кой знае какво - повече имаше щандове на различни фирми за храни на кучета и котки  - миризмата на всевъзможни кокали и гранулирана храна се носеше навсякъде . Ето така изглеждаше като цяло :

А ето и акваристичната част :

щанд само за растения :

щанда на АДА Германия с два аквариума с готова композиция на скромната цена от 500 евро за аквариум :

малко гупи

ето тези рачета според мен бяха хит-а на изложението .Имаше големи тълпи хора ,собствениците даваха да се пипат и да се играе с тях - рай за децата . Черупките им бяха много интересно изрисувани

Имаше и доста скаридарници :

раче :

имаше щанд за скаларии и алтуми :

а покрай тях дискуси , цихлиди и др.

имаше и зайци :

имаше и ъгъл с влечуги , паяци , хлебарки и всякакви терариумни животинки . Имаше дори и щанд на който продаваха колонии с различни видове мравки
Имаше и лами :

Кучешки истории :

няколко кученца :

а този макък приятел се казваше Heartbreaker   :D  :

Ето и котките :

бяха натъпкани в ето такива клетки и покрити с найлон - почти никакъв шанс за снимка . Над клетките бяха насложени спечелените купи и награди

ето купите които предстояха да се раздадат :

а това беше за мен най - невероятната котка - абсолютна рядкост  - котка сфинкс която беше с невероятно сини очи и без козина :

помолих собственика да вдигне найлона за да  я щракна набързо , оказа се много любезен човек . На въпроса колко струва такава котка получих отговора  - между 800 и 1500 евро .

Ами това е  . Надявам се малката виртуална разходка да ви е харесала .   :drinks:

Неактивен vanko77777

• Активен потребител
  • Публикации: 615
Отг: Heimtier Messe Berlin 02-04 . 11. 12
« Отговор #1 : сряда, 07 ноември 2012 г., 01:57 ч. »
Браво колега, много хубави снимки  заслужавало си е  ходенето до Берлин
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.
20l.-Скаридарник
40l.
250l.
462l.- 4бр. Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #2 : сряда, 07 ноември 2012 г., 05:32 ч. »
Чудесен репортаж. Щеше ми се и на мен да имаше поне едно такова мероприятие на наша земя.

Неактивен RAKIM

• Активен потребител
  • Публикации: 1 152
  • Нас. място: Пловдив
« Отговор #3 : сряда, 07 ноември 2012 г., 09:37 ч. »
В панаира в Пловдив има нещо такова,не толкова голямо но...скоро беше даже.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.