Аквариуми > Оборудване
Каталог на често срещаните модели оборудване - вашите мнения...
Daniel:
Моя е 200W за аквариуми от 300 до 400литра а моя аквариум е 220л. Самия нагревател не е вред щом го намалявам на 10 градуса и поддържа пак 26 значи е ясно за кво иде реч, а пак и вобще няма да го сменям, следващия път ще си взема пак СЕРА
discus:
Я вземи го разгледай хубаво да не би да си въртиш скалата като ротативка, тези нагреватели имат компенсация може онова кръгличкото отгоре да е издърпано нагоре в положение за корция на отклонение, след което да не е натиснато надолу и съответно нагревателя да не работи като хората.Прочети упътването че незнам до колко го обясних разбираемо.
Daniel:
Благодаря ти но сам си играл с дни и какво ли не натисках, мерси все пак за инфото.
dafil:
http://cgi.ebay.co.uk/JEBO-Aquarium-UV-Sterilizer-24W-Salt-Fresh-Water_W0QQitemZ160336311297QQcmdZViewItemQQptZUK_Pet_Supplies_Fish?hash=item2554c9f401
...текна като лейка на третата секунда от мястото където се навива УВ лампата ???
първо ще пробвам с тефлонова лента :)
nikiK:
Нагревател- Тетра- 100 ( или къвто и да е), НЕ СИ КУПУВАЙТЕ! Връщам се днес и виждам рибите в 120 лит. не са както трябва, бръкнах в аквариума и щеше да ми измръзне ръката. Температурата 16 градуса, нагреватела който е на 7-8 месеца здал багажа! Направо съм бесен, сега ще трябва да излизам да взема някакъв читав, вероятно Сера.
Ама аз съм си за......., преди 8 месеца ми гръмна предишния нагревател който беше пак Тетра, а аз идиота- после......... си взех от същата марка! :punish2:
п.п. Добре че, Брихардитата се оказаха издръжливи и след като и стабилизирах температурата се оправиха. :beer:
Навигация
Преминаване към пълната версия