Потребители > Профили на потребителите
Профилът на geshi - АКВАРИУМ 200/45/40 Д/В/Ш
geshi:
Малко нов вид, да видим какво ще стане.
Franky:
Ако не го пипаш след няколко месеца ще стане натурален .
Гигантските криптокорини ако ти растат бързо значи ти се е позадръстил грунда (от предишните постове видях ,че е доста едър).
От двете страни ли го гледаш аквариума ? Или лицето му е само това ?
Нали беше преграден между кухня и трапезария (може би) и затова питам?
Vatakov:
Харесва ми аквариума, изглежда ми като естествен биотоп на речно корито, а и преди като беше обраснал повече също беше много красив. С тази дължина сигурно е уникално на живо да се взира човек в него.
geshi:
Здравейте
Franky
Аквариума “може” да се гледа от двете страни, но от другата рядко някой го гледа.
По принцип не мисля да го пипам скоро, макар че в момента не е като на снимката защото не ми хареса и го поразместих и сега поне на мен ми харесва. Надявам се нещата да потръгнат.
Относно криптпкорината, не мисля че върви много, особено тази от ляво която не мърда. Грунда е речен и го пресявах известно време докато не ми омръзна и да малко е едър.
Vatakov
Два метра си изглежда внушително в малка стая, но чак когато стане както си представям се надявам да е уникално.
Поздрави
Franky:
--- Цитат от: geshi на вторник, 05 ноември 2024 г., 19:38 ч. ---
Здравейте
Vatakov
Два метра си изглежда внушително в малка стая, но чак когато стане както си представям се надявам да е уникално.
Поздрави
--- Край на цитата ---
Не съм имал досег с аква повече от 150см , но знам ,че като цяло в един момент от дължината започва да става трудно да направиш един акцент , като седнеш да го гледаш да е съсредоточено всичко .
Аз имам някакви желание за 250см ( да ме пита човек що толкова - е от вътре ми дойде :crazy: ) и до колкото се знам ще го направя рано или късно , ама първо ще е ремонта на къщата и покрай него ще се правят системите и мястото където ще да бъде :bb:
Навигация
Преминаване към пълната версия