Аз визирам, точно това - стъпка по стъпка. С някакви основни базови познания + някой друг линк към източник на по спецефична информация за по любознателните.
Нещо като "вземете такова, сложете го така, направете това" и който се навие, все ще се поразрови тук там. Абе how to... името си го подсказва.
Според мен, след бюджета, основниятпроблем за липсата разпространение на соленото е необходимата база познания. Криво ляво трянва да си най-малкото 1/10 химик
Ето ти си имал няколко съда, чаткаш горе долу. Аз, а и много други сме като в небрано лозе.
Пресен пример, дадох на комшията едно сладководно нано, стартирано и горе долу стабилно, един списък с ежедневни грижи.. и си върви супер. Звънят на врата, питат, помагам.
Нещо такова ми се иска да видя и тук. Само дето няма да звъним на врата, а ще пишем тук..
И пак ще кажа, че ако всичко се купува от тотална нула, просто няма да се въже бюджета от 300 лв. Примерно твоето осветление е 1/2 от бюджета, ново такова. Като казвам няма, изключвам някакви супер-мега изгодни сделки от ebay/продавалник/пазар, които са голяма рядкост.