Рибки > Атерини (Rainbowfish)

Търся партньори със свободно време и желание, да развъждаме атерини

(1/3) > >>

malomir:
Здравейте
Търся партньори за развъждане на атерини. Проблема е, че нямам никакво време, а имам желание и хубави видове, които ако загубя сега, е почти невъзможно да намеря пак. Мога да осигуря чифтовете, аквариуми и оборудване и разбира се съвети и препоръки по въпроса.

Вариант 1:
С две думи, от мен оборудването и акъла. Мястото и изпълнението от вас. Сметките за ток и вода също ще разделим.

Вариант 2:
Може да се ползва и моя развъдник, който в момента не функционира, поради пустата му липса на време. Ще има работа по пускането му. Измиване на аквариумите зареждане, пускане наново на линиите с въздух, работа по ел захранването и други дребни нещица. Всички сметки плащам аз. Мога да организирам помощ за всичко това, имам човек, който ще помогне. Веднъж направено, от там нататък-поддръжка смяна на водата, хранене и целия производствен процес, който когато всичко е наред ще отнема по половин час дневно, веднъж седмично по час грубо казано. Сметките си ги поемам аз, а на евентуалния партньор мога да отделя половината евентуална печалба и някаква сума месечно, за която може да се договорим. За мен е важно да се развъждат рибите и хората в България да имат достъп до нови, непознати видове, които никога не са идвали тук. Ще уредя вноса на такива, ако има желаещи да помогнат в това начинание.

Печелим всички. Аз си чеша крастата и предавам опита си, на който поиска с надеждата, че акваристиката в България ще остане жива. Акваристите имат достъп до нови и непознати и атрактивни видове.

ГОВОРИМ ЗА ВАРНА, Колхозния пазар.
Мераклий?  :) :drinks:

malomir:
Нека и допълня инфото за тези, които не ме познават. Това е профила ми, доста прашасъл, но с тенденция да възкръсне:

http://www.aquaportal.bg/forum/profili-na-potrebitelite/profilt-na-malomir-ili-reynbolska-mu-rabota/

А това е сайта ми за атерини:

www.rainbowfishbg.com

borislav:
Жалко, че не си в Пловдив.  :rocknroll: :drinks:

nikan:
Изключително благородна инициатива! :bow:

tomatomov197:
   С удоволствие бих помогнал да ти рестартираме базата .  Казваш един ден и идвам . 

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия