Рибки > Хищници в аквариума

Южноамерикански биотопен аквариум

<< < (4/8) > >>

dndechev:
Другото , което забелязах по снимките ( ако са актуални ) , е голямото количество свободно плуваща органика . Ако съм прав и не се заблуждавам трябва да обърнеш внимание и на това . Остави на страна естетиката , но това ти разваля водата също . Пробвай да докараш правилно носочен воден поток от изхода на канистъра към входа му .
Поздрави !

dimitarkrastev:
Да прав си за снимката с астронотуса. Тази снимка е от преди 4 месеца, ако не се лъжа. Но сега НЯМАМ астронотус.
Честито, почти ме отказа от биотоп. Щом няма да е биотоп, поне дайте да го направим както трябва...  ;)
Относно коментара на dndechev: Еми снимките съм ги правил, преди смяна на водата, може би затова изглежда по-мръсничко.   :)
Излезна един въпрос: С какво мога да направя воден поток, без да си личът машинки в аквариума? Друг проблем е, че входа и изхода от канистъра е на едно и също място, от дясната страна на аквариума. Друго също е че на гърба на аквариума има само една дупка за жици и тръби, а капака не може да се продупчи.  :yahoo:

geshi:
Прави се U образно течение с канистъра. Горен десен заден ъгъл, вход на чистата вода, долен десен заден ъгъл всмукателната, може и леви ъгли :D.

С този канистър, а май и с още един такъв няма да имаш чиста вода и добри параметри, но това само ако търсиш съвет де.
За това те и попитах с какъв си, защото се интересувам на моето натоварване кое ще ми свърши работа, а аз съм и с по-малък аквариум, а и с по малки риби, но пък повече.

dimitarkrastev:
Може би е малко неуместен въпроса ми, но какво да направя, че нещата да потръгнат? Какво да купя или нещо друго?

dimitarkrastev:
Това е аквариума, който ме впечатли най-много. Интересява ме как се казват рибите под номера 3;4;5??? Просто ми е любопитно, не че мисля да ги търся.  :D
1-Арована
2-Псевдостома
3-?????
4-?????
5-?????
6-Ягуар
Благодаря предварително.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия