Рибки > Хищници в аквариума

Южноамерикански биотопен аквариум

<< < (2/8) > >>

dimitarkrastev:
Благодаря, това не го знаех, добре, че го каза.
На мен ми харесват тези аквариум МНОГО, но биха били по-хубави с повечко рибоци.  ;)
Знам, че астронотусите и ягуарите много робят, затова от тях съм се почти отказал. Ако си оставя рибите, който съм изброил и махна тези, които казах ще е добре от страна на обитатели нали? Знаете ли нещо за това, какви растения се гледат в такива аквариуми? Аз съм напълно новобранец, от страна на растителноста в аквариума.  :ok:

dimitarkrastev:
Ето още две снимки: (просто супер)  :D

Asen:
Коментарите са ми такива, защото нито оставяш само американски, нито се съобразяваш с това, което ти казват, а после Змиеглава бил от Азия.
Добро утро! Тигъра да не е от Мексико?
Папагала и Flowerhor-на са от Епруветка :)

Какво променяш?

CaptainCaveman:
И на мен ми е странно това :) хем много ти харесват аквариумите с по-малко риби хем искаш същите аквариуми ама с ПОВЕЧЕ риби... общо взето искаш съвети и пак правиш каквото си искаш :)

dimitarkrastev:
Нещо не Ви разбирам, защото ние тук си пишем и съветваме, как е по-добре, а аз какво правя, че да съм все наобратно? Аз просто съпоставям моето желание и мисъл с вашите коментари и изведнъш се получава обърквация. Не разбирам какво съм направил, че да казвате, че не слушам никой. Нека се изразя по-точно в тези две ситуации с коментарите Ви:
Относно другите 2-3 риби с различни местообитания (не Южна Америка), просто са ми твърде скъпи и ценни, че да ги махна еи така. А тези, които още нямам и не са от Южна Америка, нали за това ги коментираме, кога съм казал, че ще ги купувам веднага.
Отново НИКОГА не съм казал, че ми харсва аквариум с малко риби. Наблегнах на това, че обичат аквариуми с такава декорачция, но Дебело подчертах, че искам да го направя с повече риби. Незнам къде четете и какво си мислите, но не помня някъде да съм споменал, че не искам риби в аквариума, а и изброих толково много имена...
Ако имате още подобни критики и коментари, моля по-добре НЕ пишете. Тези ваши отговори не ми помогат с НИЩО, опитвам се темата да потръгне, някой да сподели опит, да ме посъветва за декорация и растения, а не да ми критикуват обитателите.
Благодаря предварително!

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия