Населено място: гр. Пловдив
Предмет на обявата: Продавам 100л морска система , която включва: аквариум(50д - 40в - 50ш) с преливна колона и съмп, масичка за него, скимер (Bubble Magus) , нагревател 150W с термореле, подкачваща помпа, биоболс(поне 1л, може и повече да са), диодно осветление с контролер( настройват се ден, нощ, изгрев, залез). Единственото нещо,което ще си задържа от системата е уейвмейкъра(който и без това е малко по- мощен от необходимото) . Към аквариума давам за по- бързо стартиране няколко живи камъни(може и малко жив пясък) и няколко корала (саркофитон, една монтипора, ксения , имам и една гъба на, която така и не научих името, от нея мога да дам 4-5 броя) . Също и една малка водна помпа 500-700л/ч която използвах зад камъните да върти водата по- добре
Начин за връзка: 0883 39 38 91 - Владо или тук на лично
Цена: 400
Коментари и допълнителни условия: В Пловдив се намира аквариума , някой ако прояви интерес може да дойде да го види. Снимките са ми ужасни , за което много се извинявам. На живо е доста по- цветен и шарен. Не можах да се оправя с настройването на фотоапарата(по- умен е от мен) и реших с телефона да снимам
Снимки: