Майко мила...
Искренно съм изумен какви работи пишеш Борис!
Извинявай но ти съвсем изтрещя. С безпокойство наблюдавам изявите ти в последно време, по форуми, групи и т.н. Навикваш, обиждаш хората, скачаш с бутонките напред. Помъчих се да ти налея малко акъл в главата, но явно всичко е било напразно. Искренно съжалявам за теб. В малко хора съм инвестирал толкова време и споделяне на знания, както в теб. За награда получвам това.
Но човек се учи докато е жив.
Че да ти отговоря за последно на съжденията ти:
Цитат от: Борис на 29-05-2019, 22:29:57
Чак сега виждам темата.
Е пак, че я видя. На 5 тата година след пускането и.
единственото с което ми е помогнал malomir е компресор за въздух.
Извинявам се, но с какво точно, още бях "длъжен" да помогна и защо?
Цецо, можеше да се обадиш и да кажеш "пич" дай да си делим сметките за ток примерно
Борисе никога не съм ти предлагал да правиме общ развъдник. Няма и как. Ти си във Враца, аз във Варна. От какъв зор да ти кажа дай да си делим сметките за ток? Освен това темата е от 2015 година. Ти по това време беше в Германия, което прави подобно предложение абсурдно. Направих си труда да проверя. В този период от 3 месеца нямаш нито един пост.
с уговорката, че malomir през лятото ще развъжда отново Атерини. Уви, това няма как да се случи
Напротив, случи се. Аз развъдих Боесемани миналото лято. В момента ги раздавам, новите им притежатели могат да потвърдят. Така, че има как да се случи и се случи.
Това е последния ми пост, с който слагам край на тази сага. Не съм длъжен да давам обяснения никому, не съм готов и да слушам и мрънканици. Камо ли пък публични. Съветвам те да спреш подобни безумия, защото ставаш смешен Боре. На 35 години си все пак...
Сега пък аз ще ти отговоря на тебе за последно и ще ти затворя устата.
Аз дали съм изтрещял си е моя работа и също няма да ти давам обяснения.
Г-н милионер, не си ти човека които ще ми държи такъв тон. Цели 6 месеца, понеже си толкова стиснат те чакам да дойдеш от Варна до Враца да си вземеш рибите от мен, ама тя нафтата скъпа бе човек не можеш си плати или да си избиеш пътя.
Какво развъди вид бвоесемани без никаква локация за колко време, г-н развъдчик на атерини? За колко месеца аз какво развъдих, видове които ти си виждал все още само на снимки, видове от които все още няма описание за тях. Никога няма да ти дам възможността да видиш диви риби, камо ли да ти дам акъл. Добре, че бях аз с интервюто на Граф, че още повече беше западнал форума ти г-н Директоре!
Аз съм никой, но такива като теб които се хвалят наляво и надясно че форума, другия сайт за атерини, групата която аз те накарах да направиш във фейса са твой е й? Вие сте хора без покрития, включително и ти г-н модератор, администратор и т.н.
Аз също можех да направя група и въобще да не ти кажа, но не го направих, реших всичко да бъде продължение на това което ти си започнал.
Обадих ли ти се да ти искам пари да си погасявам разходите по тея риби бе? Никога няма да го направя защото имам по-голямо достойнство от твоето.
Няма да мълча повече, защото докато го правех всеки се мислеше за акварист, хобист и т.н. Хобито не е да го измерваш с броя чашки които някой ти подарил, броя купени купи с изложби на риби и т.н.
Аз не завиждам на никой и наистина ще спра с писането, защото един ден моят труд ще иде в кошчето, а вашият ще гледате го запазите тук или ще си припишете моя труд за ваш, за да се правите на големия акварист пред начинаещите.
Време за глупости и форуми нямаш, ама когато те ръчне човек когато трябва как бързо намираш време и за форума и за всичко. От колко време съм писал информации за тея видове които са при мен, при първа възможност ще ги добавим, леле колко си смешен не е истина, а това дали аз ставам смешен с тези мои думи си е лично моя работа и няма да давам обяснения. Трябва повече хора да го прочетат и да си направят сами извода аджеба дали са били 10 или по-малко от 3 години в които си се занимавал с тези риби. Трябва да има публичност на такива мрънканици от мен, за да видят повече потребители какво представляваш и че си хобист без покритие. Дали си заслужава да четат измислено интервю за теб взето от Боян Калинов.
Мойте уважения към този човек, но той заслужава много повече от теб в този форум, отколкото ти Цецо!
Знаеш ли, че имам литература на почти всички видове от новите, но няма да я предоставя тук, защото пак щафетата със слава ще я вземе друг. Все още не знаеш как се задържат повечето видове при атерините и на какви градуси се държат студени и топли видове. И понеже знаеш всичко, затова студените видове ги държиш в топла водица, пак после се чудиш защо си измират сами.
Всичко най-хубаво г-н милионер, видях те какво представляваш.