Събота, 9:20 часа - толкова рано не бях ходил на пазара не помня от кога...
Причината беше достатъчно основателна - исках да видя колкото се може повече съфорумници, приятели и съмишленици, за да се почерпим. Почерпка? Ами да, за рожден ден се черпи!
Няма да се впускам в излишни самохвалства подобно на американските филми с патриотична насоченост.
Може би не сме най-великия форум за акваристика в България... Но, ще си помисля до края на поста какво да кажа повече. Сега малко снимки от деня.
Мишо (Горския елен) днес не беше на пазар. Ще ме извини, но му използвах сергията, за да разположим на нея няколко кутии с бонбони и напитки. Пасна чудесно!

Още с пристигането ме посрещна моя стар приятел Сашо (hends):

Веднага след това се появи и Ицо (Aquasaur), който въпреки, че бързаше да отвори магазина си в 10:00 поостана да ни уважи. Започнаха леко полека да се появяват и други хора, някои от тях непознати за мен.

Тук съм аз с Ицо и с Биг Гонзо. Гонзо днес беше на работа, но отдели някоя и друга минута с риск да му се натрупа опашка пред сергията с растения.

А Боби се появи и веднага отиде да провери наличните цихлидари до сергията на Васко (killiman).

Междувременно Евгени се присъедини към празнуващите, както и Жорикс - всички ги познавате предполагам.
(Не обръщайте внимание на физиономията ми! Понякога при снимане стават и гафове.)
Преди да тръгне към друга сбирка, N.Nobs мина да ни поздрави, дръпна без да иска 1, 2, 3 или 4 бири и се засили към "другата маса". Благодаря Нобс!

Групата започна да нараства с присъединяването и на Виолета. Жалко, че Кратун и Маломир са далеч в този момент, но следващия път ще помислим от рано за събирането. Не търсете Вили на снимката, скрила се е зад Ноби.

Емо (etg) мина набегом, но се спря като разбра за повода. Не му простихме и на него - трябваше да се почерпи задължително!

Ето тук вече се снимахме като за албум на класа по случай абитуриентския си бал:

(Boby_, Сашо (Feanor), Виолета, Мая (karrenrex), killiman, sribarov, raiko, долу в ниското - Stas)
Най-накрая, явно добре наспала се, се появи и Деси (Divane). Ама добре изглежда, нали?

Хубав беше денят... И както обещах в началото - може и да не сме най-великия форум у нас, но с ваша помощ ще се постараем да станем номер едно! Важното е да се чувстваме приятно в часовете, прекарани в сайта и форума, да намираме нужната информация и приятелите, с които да споделим впечатленията, успехите и неволите си.
Stas.