Автор Тема: Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - II кръг (класиране)  (Прочетено 4070 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
  • Нас. място: София
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.

Представяме ви класирането във втория кръг на конкурса за снимка на аквариумни обитатели:

Победител: Stas
Оценка: 8,1905
Заглавие: -

Второ място: kardam681
Оценка: 8,0500
Заглавие: ...я, става ли за ядене?!?

Трето място: Kratun
Оценка: 8,0476
Заглавие: Кацнал на едно листо...

Можете да видите цялото класиране ТУК, а коментарите и табличка с гласувалите - ТУК.

Честито на победителя и поздравления за всички, които се престрашиха да участват!
Благодарим на всички участници и гласували!

Вече можете да коментирате участниците, класирането, гласуването и всичко друго, свързано с конкурса.  :drinks:

Екипът на AQUAPORTAL.BG

"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
Честито на Стас, мисля, че това наистина е най-добрата снимка в този кръг.
Някак странно се получава - все морски обитатели на първите места... така беше и на предишния кръг. Явно интересът към екзотичното е засилен.
Моят личен фаворит остана на 4-то място и това е обяснимо. Снимката е с явни недостатъци, но поздравления на cardin за уловения момент.
Благодаря на всички участници!
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен insomniac

• Активен потребител
  • Публикации: 152
Честито на Стас и от мен,  :up:
победителската снимка си заслужава първото място  :bow: Браво Стас, колкото пъти я погледна имам чувството, че тази риба ти е говорила нещо докато си я щракал. Браво!  :drinks:
Много се радвам, че е оценена правилно и това показва компетентност и заинтересованост на всички гласували.

И да си призная, на мен също не ми беше това фаворита  ??? навъпреки оценката която поставих и затова малко съм разочарован за 7-то място на моя избор :hmm:

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Станислав Бояджиев
Благодаря на всички, които са гласували за моя кадър, без да знаят, че е мой. :)

Майтапът настрана... Аз лично имам забележки към тази си снимка по отношение на самото снимане.
Даже се чудих дали да я пускам за конкурса. Но иначе си я харесвам като обект, композиция, цветност...

Считам, че снимките на Ботан и Кратун са много, много добри и ме учудва, че са след мен в класирането.

Поздравявам всички участници за старанието и мисля, че имаме още много какво да покажем.
Предлагам да започваме да снимаме за следващия кръг и да пуснем за участие най-доброто от април и май другия път.

Неактивен nikiK

• Активен потребител
  • Публикации: 275
  • Николай Колев
Браво на участниците,50%от снимките са перфектни и като качество и като идея.Много труден избор,но като цяло личните ми фаворити са класирани на 3то и 7мо място.Честито на Стас :clapping:.
450 лт. / 180-50-50/ - Геофагуси/бразилски/ , Цихлазоми/Октоф./ , Скаларии /Манакапуру/ Андиакари/ пулхер/.......

260 лт.  / 130-50-40/ - Трихогастери / леери, жълти , синьо-мраморни/

Неактивен scroll_lock

• Активен потребител
  • Публикации: 42
м, браво :)  много добре са класирани снимките! честито на победителите!

Неактивен mejdupraznika

• Активен потребител -
  • Публикации: 239
  • Нас. място: Добрич
Честито!!!
Добрич/Хиподрума.

Неактивен cardin

• Активен потребител
  • Публикации: 27
Честито на победителите и следващия път повече участници!

Неактивен kamos

• Активен потребител
  • Публикации: 439
  • Нас. място: Несебър
  • Антон Ганчев
    • Linux blog
Става традиция снимките да са на високо ниво
.Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...           (Кочетов С.М.)

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
Аз ще се радвам, ако има повече ентусиасти. Не спирайте да опитвате. Екипът ще се старае да няма обидени и охулени. Имайте кураж и ни покажете какво живее във вашите аквариуми!
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.