Извинявам се за спама,но не зная как да гласувам.Натискам върху снимка на участник и ми излиза снимката и линкове разни
Няма цифри за избиране,няма и каде да се напишат
Регистриран си след началото на този кръг, затова няма да можеш да гласуваш в него - такива са правилата. Ако имаш желание, следващият ще дойде скоро.
Атлантида, нищо заплашително не съм казал, поне не съм искал да прозвучи така.

Бъди спокойна, никой няма да се кара, разгласява, трие или обсъжда гласуването ти или това на някой друг. Просто избягвай крайностите.
Ето какво имам предвид. Помислете и сами - да допуснем, че искате да подкрепите своя фаворит, затова не само му слагате десетка, ами за да му дадете по-голям шанс, поставяте единици на всички останали снимки, независимо дали ви харесват или не. Така не наруавате пряко правилата, но нещата не свършват дотук - действията ви имат и друго последствие. А то е, че някой, който се е постарал и по-важно, престрашил да снима, обработи и изпрати снимката си, някой, който е положил усилие и очаква от конкурса положителни емоции, получава единица, без да я е заслужил с нищо.
В същото време целта на екипа е да поощрява участието, да стимулира хората да показват какво са направили, да създаде един конкурс, в който победата е хубава, но далеч не е най-важното нещо. Сега вече мисля, че е ясно защо реагирах така по-горе.

Хайде, горе главите и гласувайте по съвест.