Щом ще имаш 2 съда, единия с живородки - няма какво да се чудиш - анциструсите там, другия сом при златките.
И ще имаш аквариум с големи и аквариум с малки риби 
В тези 200л колко златни мислиш да пуснеш общо?
Като ми го докарат, ще го стартирам две седмици, по канона, без обитатели. След това топвам лакомиите- двете оранди и мустакатия. После мисля да взема нови четири или шест в малкия, нещо като санитарен изпитателен период, за две седмици и ако утраят- цамбур, в големия. На калихта ще му взема другарка, също за големия. Решила съм, че е мъжки- черен е почти, мустаците растат на метър, с бял корем. Като го снимам, ще кажете. Той се зове Жорко. И засега- тези. Да видим как ще потръгне.
Анцитрусите остават в малкия, за да могат да се вредят за благата.
Иначе съм поръчала не един 200 л., а два такива, вградени, които ще поставим един над друг, а на партера- шкаф. Цялата конструкция е грубо около 1.70 м. висока. Двата аквариума са по 45 височина, 1.00 м. дължина и 50 м. дълбочина /грубо/. Златките на първия етаж, втория- зелен аквариум с растения и децата искат скаларии там да посеем. Тях, обаче, по- натам, към юни- юли. Затова такива приготовления у нас, не къща, кооперация правим.
ххххххххххххх
Таз от снимката ли е "дебелата дама"? Ма тя елегантна изглежда направо! Пу-пу, да не ий уруки, дет се вика! Ох, довечера ще снимам моите в сегашното обиталище и ще ги пусна, ако се справим с техниката. Тъкмо ще кажете, дали са правилно кръстени Ана и Коко. Току- виж съм обидила някоя...