Шишарка е Никич като влязох в магазина и веднага ми хареса и аз не бях виждал бяла.
Някой знае ли къде в Пловдив продават малко по екзотични златни рибки?

Каква разновидност на златната рибка имаш на предвид, като казваш по-екзотични?
В магазина, срещу синдикалният дом (първото магазинче на ъгъла, при Жоро), има още Оранди като моята и два страхотни Телескопа. Телескопите са малко по-големи, като размер. Рибките са внос.
В магазина до "Свети Георги" черквата има едно хубаво Калико и Лъвска глава. А също и няколко доста големи рибки от различни разновидности на златната рибка, но по мое мнение са за големи аквариуми.
Тук във форума, в профила на Аква свят в София има обявени интересни разновидности на златните рибки.
Иначе съм обиколил доста магазини в Пловдив, в търсене на екзотични, по моето разбиране рибки, като Шишарка, Оранда-Малинова шапка и Оранда от тъмните цветове, но за момента е това.
Ще чакаме Райко да изкара от неговите рибки

Знам, че малко разводнихме темата, но какво мислите да си отворим една нова тема, по примера на Аква свят, в която да споделяме, къде по магазините и какви видове на Златната рибка сме видяли? Така ще можем да си помогнем, да открием желани от нас разновидности на Златната рибка.