Здравейте
Търся партньори за развъждане на атерини. Проблема е, че нямам никакво време, а имам желание и хубави видове, които ако загубя сега, е почти невъзможно да намеря пак. Мога да осигуря чифтовете, аквариуми и оборудване и разбира се съвети и препоръки по въпроса.
Вариант 1:
С две думи, от мен оборудването и акъла. Мястото и изпълнението от вас. Сметките за ток и вода също ще разделим.
Чак сега виждам темата, но ще се постарая да съм кратък.
В момента действа малка оборудвана от мен база за Атерини в "Града на Орлите", като единственото с което ми е помогнал malomir е компресор за въздух.
Виждам, че с Вариант 1 сметките за ток и вода пишеш че ще ги разделите по-между си, но до момента никой не ми е помогнал с тях.
Миналата година се чухме с malomir по телефона и думите му бяха
"направи си сметките много добре", нито се обади да каже, че е пуснал подобна тема за развъждане на атерини тук, глас в пустиня.
Никой не ми е длъжен за нищо и не искам помощ от никой, подчертавам
не искам помощ от никой!
Цецо, можеше да се обадиш и да кажеш "пич" дай да си делим сметките за ток примерно, дори и да го беше направил щях да разбера жеста, но никога нямаше да се съглася да ми плащаш дори и наполовина сметките.
Имам видове които са наистина интересни и в опита си да ги запазя всички някой от тях ги загубих.
Вкарах вид Melanotaenia dubolayi с локация Oyster Creek с уговорката, че malomir през лятото ще развъжда отново Атерини. Уви, това няма как да се случи, но доколкото мога аз ще ги развъждам.
Загубих го този вид, защото рибите бяха малки и докато растяха не достигнаха нужния размер, за да мога да ги развъдя.
Все още имам атрактивни непознати видове които някои хора са виждали, но по-голямата аудитория от любители не са.