Четох доста по форума и възникнаха няколко въпроса
Имам два аквариума 6.5л и 11л, с височина 20 и 21см
По-голям нямам как да използвам, просто и място нямам и не ми се влага в аквариум
1. Та въпроса е мога ли да ги ползвам за развъдни?
2. Разделянето как съветвате да става? Мислех да отделя в една 10л непрозрачна туба с дупки по стените да я топна в големия аквариум и да сложа вътре женската там да я захранвам няколко дена и после да я извадя и сложа в развъдния с мъжкия и малко мрежа на дъното
3. Тази техника с дъждовната вода не може ли да се заобиколи като например сложа изварена вода или само престояла вода?
4. Освен аератор с камъче в развъдния друго трябва ли им? Нещо растение да слагам ли?
5. Женската е страшно наедряла спрямо мъжкия, който я е харесал и мисля че е готова, но има ли други белези освен едрината й, по които можем да познаем..
6. Притеснява ме и още нещо, понеже паднаха температурите много рязко и като се прибрах след уикенда водата беше 21 градуса и снощи пуснах нагревателя на 26 и гледам е нормализирал температурата, това възможно ли е да е накарало женската да хвърли и като я отделя за за няколко дена да няма какво да хвърли
Сега забелязах и че анала й е доста разширен, това какво трябва да показва, че е хвърлила хайвер или че е назряла работата?
Благодаря, дано някой да отговори..