Ахааа ето това е. Аз навремето люпех в две 0,5л шишета от боза, че рибетата бяха малко от люпилата. Това си е наистина тука като за промишлени цели.
Като се излюпи артемията обирам шлюпките и после на порции прецеждах през марлята и плакна в аквата. Така изкарах десетки люпила със скалариите даже. Сега нещо не ми се отдава да изкарам от тия пущини пак.
Хайвера, бях споменал тука в една тема, ми се видя, че потъмнява с времето, ама само така ми се е сторило. Вече поне 4-5 хвърляния все едно и също, до края си седи бистър и светъл. И бялото запетайче по зрънцето не става на очички, демек не се развива. Последно ми казаха че температура 28-29 градуса е много та затова. Трябвало 25 да бъде. Не знам вече ама и това мога да пробвам.
ПС: Трябва да благодарим на Модераторите.
Преди време споменах нейде в някоя тема за това, че не можеше да се ползват общоприетите функции copy / paste.
Установявам сега, че са взели мерки, не съм сигурен аз ли бях повода, но няма значение. Сега е къде по добре. Ако някой те е изпреварил да публикува след дълго писане не е вече проблем.