Автор Тема: Аквариума ми  (Прочетено 825 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Pesrs

• Регистриран потребител
  • Публикации: 3
Аквариума ми
« : петък, 28 януари 2022 г., 18:19 ч. »
Здравейте нов съм в света на акваристиката и това е аквариума ми в момента към 170 литра имам голямо разнообразие от рибки
Отворен съм към препоръки крутики и съвети

Неактивен dennis

• Активен потребител
  • Публикации: 102
  • Нас. място: София
Отг: Аквариума ми
« Отговор #1 : петък, 28 януари 2022 г., 22:30 ч. »
Лично на мен ми харесва, а би ми харесал още повече с по-малко шаренийки. Съвети - напълни аквариума с още вода, поне 15-20 литра може да побере без проблем, а и ще изглежда и по-добре. Също нагревателя  го потопи целия, даже може да го сложиш да легне на дъното и да го скриеш с декорациите. Засега това, може ли дадеш малко информация за самия аквариум?

Неактивен Pesrs

• Регистриран потребител
  • Публикации: 3
« Отговор #2 : събота, 29 януари 2022 г., 20:00 ч. »
Така разнообразието е пълно в аквариума преоблаващи са златните рибки 7 наброй като са 5 различни вида после по численост застават неонките от който 6 черни и два сини в аквариума още плуват 3 четирипоясно барбоси 4 тетри само едина оцеля гиринухейус две молинезия мъжка и женска същото така имам 4 анцируса два черни и два бели две тернеций една розова и зелена сомчетата ще ми е по трудно да ви ги опиша има леопардови два наброй един албинос и един черен предполагам обикновен ( имената на сомчетата са ми по трудни  :D) и две данио но най- голямата ми гордост е аксолотъла той е един от първите обитатели
За съжаление снимките не са в най хубаво качество заради допустимят размер на снимката надявам се да се еиждат добре

Неактивен asito

• Активен потребител
  • Публикации: 1 436
  • Нас. място: Варна
    • Моите аквариуми
« Отговор #3 : неделя, 30 януари 2022 г., 17:51 ч. »
Щом си отворен за съвети:

Остави си само риби от един биотоп.Разкарай изкуствените растения.Без растения или само анубиас заради златните.Напълни догоре с вода.Добави външен филтър.Ако не си пети клас-махни замъка.Ама пък ако мн те кефи го остави.Сложи фон на задното стъкло.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.