Борса > Магазини

Къде се предлагат чисти линии гупи?

(1/2) > >>

Благой:
По конкретно ме интересува дали на пазара в събота има?
Също ако сте виждали в някой магазин ще се радвам ако споделите.

От известно време ми се върти идеята отново да започна да гледам живородки, но ми се иска
да са чисти линии.

П.П. За Владо от форума знам, че има. Поради студа не ми се поръчва с куриер.

Цецо:
Виждал съм Васко/Килимен/ да продава.

killiman:
Цецо, може би се бъркаш. Един-единствен път изкарах два чифта чисти линии, които бях донесъл през 2007 г. от Одеса. Това ми беше за пръв и последен път.  :)

jesi:
 В България  положението с  качеството на живородките е трагично ! За да се подържа жизнена една  чиста линия гупи години  наред са необходими усилията на двама трима сериозни акваристи  които да си  имат  доверие . Добре е да живеят в регион с по твърда вода , но не е задължително . В момента  в София има един  не лош производител на  живородки  който сам подържа  гупа - кобра  жълта вар. Изкарва я на пазара но по голяма част  я взимат сърби . И е на народни  цени . От Враца един чичка носи какво ли не - страното е че му многото шарения  се появява и чист черен принц  но тъй като гледа поне  5 вида гупи този естествено отпада .Аз се мъча от години с един тъмен кобалт от който има  няколко лоши имитации в София и не знам още къде. Линията почти  изчезна преди около година но си вкарах отвън  и сега отново имам мастилено сини гупи. При това  са привикнали  с мека вода и си живеят с неоните ми , което си е мечтата на начинаещия .  Моля ако има други сериозни колеги да ме допълнят и дано се окаже че греша . Струва ми се че в източна България нещата стоят по друг начин.

dok70:
За съжаление и в източна България стоят така. :sorry:
Има единични, спорадични напъни, но една птичка пролет не прави.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия