Автор Тема: Вижте какво има в Сахара  (Прочетено 2205 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен en4ev_v4

• Активен потребител
  • Публикации: 23
Вижте какво има в Сахара
« : понеделник, 04 юни 2012 г., 17:38 ч. »
Здравейте колеги!!!,много много време не бях влизал тук и днес го направих .Искам да ви покажа  с няколко фотоса какво има в Сахара, да в момента съм в Либия доста навътре в пустинята.Това са вкаменени дървета нещо невероятно за декориране на аквариума.Приготвил съм си доста само дето ме притесняват малко килограмите че са доста тежки.Преди 5 милиона години , така разправят при катаклизъм всички дървета  в тази област са се вкаменили.Имал съм възможност да посетя цяла гора, всичко е нападало по земята  даже  си стоят и клоните но вече вкаменелости.

Неактивен en4ev_v4

• Активен потребител
Отг: Вижте какво има в Сахара
« Отговор #1 : понеделник, 04 юни 2012 г., 19:19 ч. »
Здравейте колеги!!!,много много време не бях влизал тук и днес го направих .Искам да ви покажа  с няколко фотоса какво има в Сахара, да в момента съм в Либия доста навътре в пустинята.Това са вкаменени дървета нещо невероятно за декориране на аквариума.Приготвил съм си доста само дето ме притесняват малко килограмите че са доста тежки.Преди 5 милиона години , така разправят при катаклизъм всички дървета  в тази област са се вкаменили.Имал съм възможност да посетя цяла гора, всичко е нападало по земята  даже  си стоят и клоните но вече вкаменелости. Явно съм забравил как се качват повече от една снимка, но май се сетих. На една две снимки съм подредил както мисля да изглежда бъдещият ми аквариум.Ще се радвам  на ствети за по добра подредба.Благодаря. Нека Модератора бъде така мил ако съм допуснал грешка да я коригира , а от мен почерпка в Каварна.

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 635
  • Нас. място: София
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #2 : понеделник, 04 юни 2012 г., 19:27 ч. »
Мдам, много е интересно наистина! Мога да си го представя съвсем лесно в аквариум с африкански цихлиди. А и пясъкът е със страхотен цвят за целта! :)
Единственото, което ме притеснява, е транспортът - струва ли си чак от Либия да плащаш, за да ги докараш до България?
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен criminal

• Активен потребител
  • Публикации: 160
  • тежко се живее сред глупци
« Отговор #3 : понеделник, 04 юни 2012 г., 19:37 ч. »
Разучи въпроса относно статута на тези скали . Ако се окаже , че са историческа ценност .... може да останш доста дълго време в Либия . Преди няколко години имаше случай с наши туристи арестувани в Турция или Гърция ... , единия си взел един камък за спомен от една автобусна спирка намираща се в близост до историческа забележителност .... полиция , съд ... -> главоболия .
 Иначе камъните са супер можеш да спретнеш едно идеално Ивагуми 

Неактивен Mitko

• Заслужил потребител
  • Публикации: 1 034
  • Нас. място: Бургас
  • Митака!
« Отговор #4 : понеделник, 04 юни 2012 г., 20:00 ч. »
Камъните от третата снимка са просто   :eyes:

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #5 : понеделник, 04 юни 2012 г., 20:13 ч. »
Кефалек Красьо? Въх бях ги забравил тези камъни. А ги знам много добре, все пак съм израсъл точно там. Просто са супер за аквариум. Умната там в Либия, че ония си мамата джасали, не знаеш откъде ще ти дойде.

Неактивен en4ev_v4

• Активен потребител
« Отговор #6 : понеделник, 04 юни 2012 г., 20:25 ч. »
От 2003  година идвам да дупча пясъка, сондиране де и винаги съм си вземал  такива камъни. Никакви ама никакви проблеми, какво ли още не съм си вземал. Камъните от снимка номер 3 са както ще изглеждат в моя аквариум специално съм си ги отделил. Приемам съвети ,това е мое виждане  за начина на подредба. А за заплащането , ще си оставя  повечето багаж но ще си ги взема.  За това съм дошел с по големичък  куфар. Мисля как да мога да вкарвам такива  вкаменелости в по голямо количество, което съвсем възможно . За сега се вмествам в 25 те килограма които са позволени за  самолета.  Поне аз знам че 25 е максимумът, после плащаш. Поздрави на всички колеги.

Неактивен NJB

• Активен потребител
  • Публикации: 923
  • Нас. място: Бургас
  • Николай Жеков.
« Отговор #7 : понеделник, 04 юни 2012 г., 21:24 ч. »
Еха, как искам такива камъни. Ако успееш да внесеш по голямо количество, и го продаваш или раздаваш, пиши на ЛС.
Имаш ли вода около теб, влизаш в историята, нямаш ли, чакаш отвън :)

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.