Честити ти конго тетри
Ти да не си роден на 12 януари, че не доразбрах от поста?
И още един въпрос, заради който пиша всъщност - това ли е деветгодишният анциструс, за който си писал в представянето си и който се вижда на последния клип, който си публикувал?
Мерси Христо за рибите, да ти се връща по две.
Да, правилно си разбрал, роден съм на 12 януари, опърничава и уж подредена коза, сори, тегло за цял живот
За анцисрусите щом те интересува. На клипчето от начало , към 16 сек. в кадър се вижда един млад анциструс. След това, към 52 сек. се вижда един от двата стари анциструса, но и той не е въпросния. Най-стария, който ми е подарък от М.Стоянов, не се вижда тук. Последните два са мъжки като доминантен е по-стария който е и малко по-голям. Разликата във възрастта име е към две години и нещо. Имах и женска, която със стария мъжкар веднаж отгледаха поколение в общия аквариум, но беше точно преди летните отпуски и не можах да се погрижа за малките. Преди три години някъде женската зачезна и така си стояха двамцата до миналата есен когато от пазара си купих нови пет анциструса. Два от новите пуснах при старите, другите три ги гледам в отделен аквариум уж да се хранят по-добре. В големия аквариум много рядко пускам дънна храна специално за сомовете, каквото остане от другите риби това ядат. За това и не са с максимален размер, но и така ме кефят.
Ето и две снимки на въпросния анциструс, от тази вечер, направих ги специално за теб.
На първата са двата старчока като десния е въпросния за който става дума.

Тук е стария анциструс с един от младоците.

Набързо едно клипче още по-ясно да се видят. Подмамих ги с две три таблетки jbl и гладниците веднага се явиха да позират
Та така.