Аз снощи не успях да го заредя, не знам защо, изгледах го днес. Нищо му няма на записа, много е добър, а пък за рибите - да не говорим.
Да си призная - май за първи път ми се случва да гледам запис от касета на компютър. Та поздрави за търпението да го свалиш и да го покажеш.
Здрасти Вили, радвам се че ти харесват тези красиви тетри. Не знаеш как се зарадвах като се изнамериха няколко стари касетки които бях обявил за вечно зачезнали.
Колкото до записа, направо се видях в приключение. Справих се горе долу въпреки лошото състояние на изходния материал - тва кепчъри, адоб премиери, звуци - криво ляво натъманих нещата. Приготвил съм и един мой клип за наностомус маргинатус, пак от време оно, но ще го пусна когато съм готов с материала за скромният ми опит с тези риби.
Сега свалям един кратък случаен запис на големия аквариум от 2004 г. където се вижда как единични корени понтедерифолия са прорастнали много мощно и вече завземат аквариума. Има и интересен кадър на последните ми брилянтни тетри.
Въобще нещо на архиви го подкарах, но въпреки че вече не развъждам риби продължава тръпката по това хоби... Дори вчера, търсейки да видя уж едни австралиийци, понапазарувах нови риби от магазина "аква свят"
до парка Заимов- великолепни орнатуси и герита.
Пускам клипчетата да ги има във форума просто като информация от обикновен хобаджия, все някому може да са от полза.
Поздрав.