Рибки > Кили рибки

Килита за новообранци :)

(1/2) > >>

farchashtiq:
Здравейте, имам 30 литра (40/35/23) аквариум и сега се опитвам да го стартирам. Никога не съм гледал килита, но от прочетеното и видяното дотук бих искал да пробвам. Въпросът ми е мога ли да гледам чифт кили риби в този аквариум с няколко малки тетри и ако да, кои килита бихте ми препоръчали. Съшо така и съвет за тетрите..какви биха могли. Ако не са съвместими с тетрите дайте съвет с какво да ги комбинирам. И не на последно място дайте съвет от къде да си купя килита :) Днес ходих до aquariumbg в Младост, но там нямаха. Благодаря предварително за съветите.

dimitarkrastev:
Здравей, не разбирам от килита, но мисля, че с тетри няма да е добре. Тетрите са бързи риби, а килитата, май, са по-бавни. Няма да могат да се нахранят. Може видов аквариум за килита да направиш, примерно - 2 мъжки и 6 женски за 30 литра са добре. Немога да ти дам насоки и съвети, но можеш да говориш с killiman, няма по-добър от него с килитата!
 :up:

farchashtiq:
Еее идеално, ако може да се гледат толкова на едно място. Благодаря отново за съвета : )

killiman:
Забрави за тетрите и килитата в 30 л. Най-много 1-2 анциструса. Разходи се до Подуене в събота, чат-пат излиза по някоя и друга рибка.

farchashtiq:
Да...да. Ще го измисля. А за събота съм там :) Няма да слагам тетри.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия