Рибки > Кили рибки

Килита за новообранци :)

<< < (2/2)

Fundulopanchax:
1-2 анциструса  ?! Те искат течение и кислород, как ще им го осигури в 30 л вода ? Много по- добре са килитата стига да може да поддържа ниски температури под 24 гр С през лятото.

farchashtiq:
Температурата ще я поддържам, но предлагамето на килита е ниско. Не намирам много варианти. Питах на едно място където от 20 лв.....чифта стана 30....Нормално предлагането не отговаря на нивото на търсенето (мои наблюдения, който изградих за седмица). Така че, ако някой знае от къде мога да се сдобия с един чифт на нормални цени, ще съм благодарен. Поздрави!

Fundulopanchax:
Търсенето в България на килита е почти нулево, така че и предлагането е такова. Аз имах повече от десет вида, сега имам само три. Каква е ползата да имам много риби, които никой не иска ?

farchashtiq:
А защо е слаб интереса към тези риби. Аз прочетох малко повече за тях и започнах да искам да имам. Може би маркетинга им е слаб (това на шега и не чак толкова).

killiman:
Килитата са риби, с които не се правят компромиси. Искаш ли качествени екземпляри стоиш плътно до тях. Хранене, смяна на вода, размножителен процес - без компромиси. А повечето хора искат да имат един хубав аквариум с възможно най-малко грижи по него. Това би трябвало да обяснява нещата.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия