Рибки > Дънни рибки

Hypostomus plecostomus- Защо се крие и не желае да излиза извън корена

<< < (2/2)

Daniel:
Може да пробваш с готова храна или зеленчуци и плодове.


Тази храна, има я в аквариум бг

Хранете вашите pleco с плодове и зеленчуци. Вашият pleco ще се наслади на разнообразие от зеленчуци, като броколи, грах с черупки, боб лима, кейл, целина, зеле и тиквички. Въпреки че вашето плеко може да се наслади на малки парченца пъпеш, пъпеш от медена роса, хляб и папая, трябва да избягвате да предоставяте кисели плодове или зеленчуци, като портокали и домати. Просто измийте и нарежете плодовете или зеленчуците на малки парченца, за да ги подготвите за вашето плеко.
Така другите риби няма да могат да му изяждат храната. И като е разнообразна ще му се услажда повече :)

Lightning_boy:

--- Цитат от: Емануела на вторник, 08 февруари 2022 г., 12:19 ч. ---

Какво са пелетите?  Може да е гладен ама как да разбера като той все се крие. Рибите омитат всичко що е ядене, но господинът си стои там в корена и това е. :hmm:

--- Край на цитата ---


Както е показал колегата, баш такива са. Просто са направени за дънни риби, другите няма да могат да ги налазят, а и да ги налазят нищо няма да отхапят от тях.
Един съвет още ми дойде на акъла - храни вечерта хипостомуса. По принцип вечер са активни ; )

Емануела:
Правилно де. Аз съвсем се отплеснах. Ама и аз какви въпроси задавам :fool:
Аз го храня с подобни само че моите са ето такива:


Не знам за вас, но моите Catfish и даже Неоните са много нахални. Като му оставя парче краставица например го налазват и докато не го изядът не пускат. Същото става и с пелетите. То от една страна го разбирам човека :D :D Много нахални същиства. Даже и от ръката ми като пилета ядът :grin:

Както и да е майтапа на страна решила съм проблема понеже се крие непрекъснато му слагам таблетката там където се крие и няма проблеми яде я.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия