Проблеми > Проблеми

Агресивен отоцинклус

<< < (2/2)

Phantomrider:
И на мен ми се стори съмнително да е с толкова нетипично поведение, сега освен да го подаря на някойм стига да има от Стара Загора човек, който би го поискал... Очевидно е, че няма да го бъде съжителството помежду им. Имам и друга аква, ама тя е по-малка и няма шанс да се спогоди с тамошните обитатели.
Приемам предложения и за алтернативен чистач, че имам малко проблем с алгите, нооо това е друга тема на разговор.  :crazy:

bustama:
Точно щях да пиша, че няма как отисите да ти създават проблеми и се зачетох. Ама как си объркал тая риба... не е за вярване?! Отдавна гледам отоси и бройката никога не е била проблем.

Phantomrider:

--- Цитат от: bustama на вторник, 29 март 2022 г., 11:04 ч. ---
Точно щях да пиша, че няма как отисите да ти създават проблеми и се зачетох. Ама как си объркал тая риба... не е за вярване?! Отдавна гледам отоси и бройката никога не е била проблем.

--- Край на цитата ---

Честно казано и аз не знам как...  :-[  Като си го взимах не търсих специфично отоцинклуис, а просто чистач на алги и тогава продавачката ми даде този. Признавам, изобщо не питах дали е агресивен, какъв вид е дори, което го приемам за своя грешка и със сигурност повече няма да го повтарям това... А вече като правих своето "проучване", ми направи впечатление, че не е 1:1 като окраска, ама пак реших, че е този вид...  :dontknow:

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия